Tuesday, 10 September 2013

Posted by jinson on 20:02 No comments
type = 'html' >Pizzo Tre Signori...
Best bekeken op zwart.

Welke bijzondere kwaliteit het is over Ornica - de externe locatie, de bergen op de achtergrond, de rustieke chalets puntjes de heuvel of een combinatie van alles - maar everytime we gone er kijk ik uit naar een terugkeer zelfs voordat we vertrekken. Slechts 50 km ten noorden van Bergamo, onderhoudt het gebied een rustige charme die leven in een langzamer tempo, een bestaan volledig op het ritme van de seizoenen omarmt. Deze wandeling deden we 2 weken geleden tijdens een periode van grote daling weer.

Walking to Val d'Inferno

De meest directe route van Ornica naar Val d'Inferno is een steile klim (trail 106) volgende langs de stroom die van de berg loopt. De eenvoudiger optie is de landbouw toegangsweg (voertuigen van ingezetenen/boeren alleen) - het is langer, maar de standpunten breed openstellen als je gaat op. In de trail kaart hierboven is de dikkere lijn de toegangsweg vanuit het dorp. Parkeergelegenheid beschikbaar in een kleine veel na de kapel. Er zijn een paar bomen omzoomde snelkoppelingen vanaf de parkeerplaats, het eerste wezen net na de Waterfontein (onderste foto), vertakking links uit het asfalt.

Beginning of walk to Val d'Inferno

Agriturismo Ferdy. Gelegen op 5 km van Ornica in de buurt van de voet van de berg Pizzo Tre Signori, maakt de farmstay een goede bestemming wijs. Het verschil in hoogte van Ornica naar de agriturismo is amper 500 meter. Totale tijd en afstand: ca. 2,5 tot 3 uren voor een heen-en terugreis van bijna 10 km. We vonden het als een grote trail voor de honden waren er niet een heleboel mensen, dus we draaien laten off-lijn toen was het al duidelijk.

Fall hike from Ornica

Up through Val d'Inferno

Bijna daar aan de agriturismo. Deze foto doet geen recht op hoe ongelooflijk prachtige van een ruimte is. Google aarde illustreert onze gps-pad in het groen, terwijl de blauwe stippen parcours 106 zijn.


View the original article here

Categories: , ,

0 comments:

Post a Comment