Friday 13 September 2013

Posted by jinson on 15:40 No comments
type = 'html' >French market #34

Bonjour madame! Bonjour monsieur! Voor een moment leek het alsof we had een of andere manier wonderbaarlijk grens overgestoken in het domein van onze fromage en stokbrood-toting buren aan het westen, maar dit afgelopen weekend onze voeten waren stevig in Italië. Hoe is dat voor een smaak van internationaal VAKANTIESALON flair? Als u niet naar Frankrijk gaan dan Frankrijk naar je toe komt, en het was een zeer goede zaak dat wij dit Franse markt in Segrate (Milaan) uitgecheckt. Meestal we hoofd naar Trentino-Alto Adige voor de mercatini di natale zoals bezocht in Trento en Meran - beide zijn prachtige plaatsen om te bezoeken op elk moment van het jaar, maar nog meer betoverende tijdens de wintervakantie.

French market #28

Ik zou zeggen dat de meerderheid van de kooplieden Italiaans spreken kon, hoewel er een paar die waren alleen converseerden Frans. Beter voor ons, want het is niet vaak dat nachtvlinder krijgt om te zetten zijn Frans te gebruiken en voor mij te horen spreken. De producten in de kijker liep het gamma van eclairs tot foie gras, en bruisende kleurrijke kruiden aan geparfumeerde zeep. Liefde lokum? We doen. Tafelkleden uit de Provence? In elke kleur en grootte denkbaar. Maar het item dat vooral mijn aandacht trok waren zakken van Oignon de Roscoff. Deze roze uien uit Bretagne wordt gezegd dat zijn zacht in smaak en kunnen uitgebreide opslag in een koele, donkere plaats voor een paar maanden. Foto's van dingen die we deden/deed niet weerstaan all-in-een grote reeks op Flickr. We hadden de auto ruiken van uien, knoflook, lavendel, cassoulet en kaas al de weg naar huis.

French market #10

View the original article here

Categories: , , , ,

0 comments:

Post a Comment