Thursday, 12 September 2013

Posted by jinson on 19:50 No comments
type = 'html' >On the way to Monte Tesoro

Een homp brood, een wig van leeftijd schapen de kaas, een paar kantines van water en wat fruit. Ik betreur niet zijnde kundig voor delen van een meer grondige en gedetailleerde beschrijving van het parcours maar dit was meer voor praktijk en niet voor de verheven standpunten. Sinds de film The Way, we hebben allebei had om te weten wat een 20 kilometer dag (12 + mijl) zou voelen als wij moesten beginnen op, hoogstens, de 40-daagse 800 kilometer Camino de Santiago in Spanje. Dat is een heleboel lopend. Ik denk dat ik zou krijgen echt mager zijn als ik een maaltijd miste.

Lecco de bergen zijn bedekt in zo vele en neergaande paden dat alles wat u hoeft te doen is krijgen naar elk dorp boven het meer. We begonnen op een hoogte van 670 meter en een andere 762 liep naar de top van Monte Tesoro in Valcava. Dat is een hoogteverschil van 2500 meter, 8 kilometer en 2,5 uur in een gestage tempo met Maddie en mijnheer B op sleeptouw. Van daar maakten wij een lus reis terug naar beneden, stoppen vaak om te knabbelen op vittles en neem rond een blik. Helemaal een totaal van 23 kilometer of 14 km in 7½ uur, en een heleboel interessante bezienswaardigheden.

Lakes Olginate and Garlate
We zullen proberen om op te staan hier opnieuw nadat het sneeuwt... de weergave moet worden iets ontzagwekkend.

Abandoned stone dwelling
Met een uitzichtpunt dergelijks, zou ik zeggen dat dit zou prime eigendom als je had het geld te repareren omhoog.

Mountain chapel
U zult onvermijdelijk struikelen over een kleine kapel bij het wandelen in deze bergen, en zij maken de perfecte plaatsen om te stoppen voor een rust of sommige vreedzame eenzaamheid en spirituele verlichting? Ik gepeekt in deze hier om te zien een standbeeld van de heilige moeder en kind.

Rondine sanctuary
In het Engels ze zijn bekend als schuur zwaluwen maar in Italië kennen we allemaal als rondine (rohn-dee-neh). Blijkbaar nemen iemand of sommige mensen zo vriendelijk geweest om deze vogels omdat een hele binnenplaats is uitgerust met nestkastjes op de muren van het gebouw. Het teken leest "Respect de rondine en haar nest. De rondine moet echt een heleboel vrienden." Ik niet zie tekenen van de schuur zwaluwen, maar het is een gemeenschappelijke weer uitdrukking te zeggen dat als deze vogels laag vliegen zijn, dat dat het gaat betekent regenen.

Locanda of the Smurfs
Als u nauw in de bovenste foto gekeken, wijst een pijl naar de Smurfen. Goed smurf of geen smurf en wie geeft een smurf toch? Deze herberg lijkt te zijn de ontmoetingsplaats voor de Puffi (pooh-fee), zoals ze bekend zijn hier.


View the original article here

Categories: , ,

0 comments:

Post a Comment